Следвайте Гласове в ТелеграмДенацификацията на Украйна трябва да бъде извършена. Мир

...
Следвайте Гласове в ТелеграмДенацификацията на Украйна трябва да бъде извършена. Мир
Коментари Харесай

Путин: Мир ще има, когато постигнем целите си в Украйна - неутрален статут, денацификация и демилитаризация

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Денацификацията на Украйна би трябвало да бъде осъществена. Мир ще има тогава, когато реализираме своите цели. "  Това съобщи съветският президент Владимир Путин на своята маратонска конференция. Тя стартира с конференция за определени публицисти, а след съветският водач дава отговор на елементарните руснаци в " Пряка линия с Владимир Путин ".

Путин добави, че задачите на войната в Украйна не са се трансформирали: Става дума за безпристрастен статут на Украйна, денацификация и демилитаризация. Киев твърди, че там не е имало нацисти, само че когато ръководителят на киевската администрация прави бурни аплодисменти на някогашен боец от Секретен сътрудник, това не е ли симптом на нацификация, попита руският президент.

Що се отнася до демилитаризацията, Украйна получава доста оръжия, само че те скоро ще стартират да свършват. Всичко, което западните страни дадоха обещание да доставят на Киев, те към този момент са изпратили, и даже повече. Руските военни обаче не престават сполучливо да унищожават тези оръжия, акцентира Путин.

Един от първите въпроси към Путин беше обвързван с решението му да се кандитира още веднъж за президент:

" Казвал съм го доста пъти, само че не е грях да се дублирам. За страна като Русия съществуването, просто съществуването на нашата страна без суверенитет е невероятно. Тя просто няма да съществува. Във всеки случай във типа, в който съществува през днешния ден и в който е съществувала в продължение на хиляда години ", сподели Путин.

На въпрос дали се планува нова готовност, Путин изрично отговори " не ". Той означи, че в първата вълна са били наети 300 000 души. Тези хора са отлични бойци, а 14 от тях са станали Герои на Русия. 244 000 души се намират в зоната на бойните дейности. Сформирани са полкове за поддръжка на техниката, хората са доста търсени. По здравословни аргументи са подали оставка 41 хиляди души. След това управляващите минават към набиране на военнослужещи на договорна основа. Към вчерашния ден са наети 486 хиляди души. И потокът от мъже, подготвени да пазят родината, не понижава, добави президентът. Държавният глава акцентира, че няма потребност от нова вълна на готовност.

Обновява се!

Източници: ТАСС, РИА Новости, Известия

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР